دکتر بهروز بیرشک در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: ما چندین موضوع را در طول روز تجربه میکنیم از جمله اینکه خیلی میشنویم که گفته میشود که «من تحت نگرانی، اضطراب و استرس هستم»، اینها موضوعاتی است که در اکثر جوامع شایع است، موضوعات محیطی هم میتوانند در اینجا موثر باشند اما خود شخص عامل مهمتری است.
وی اظهارداشت: برخی از افراد در برابر فشارهایی که در زندگی برایشان وجود دارد سازگاری بهتری دارند، اما تحمل این مشکلات برای برخیها مشکلتر است و برای کسانیکه با این وضعیت روبرو هستند شرایط سختتر است.
بیرشک تصریح کرد: این وضعیت میتواند تاثیرات بسیار زیادی در اینگونه از افراد داشته باشد و از لحاظ ذهنی آنها را آشفته کرده و روحیه آنها را تضعیف کند، ضمن اینکه این افراد ممکن است در برخورد با دیگران دچار مشکل شوند و کارکرد خود را از دست بدهند.
عضو هیات علمیدانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: زمانیکه خصوصیات افراد را در نظر بگیریم این موضوع قابل بحث است که آیا همیشه فرد این احساس را داشته یا نه تحمل فرد کمتر شده تا آستانه تحریک پذیری فرد بیشتر شده یا عوامل دیگری وجود دارد که موجب شده تا فرد اضطراب و استرس بیشتری را تحمل کند. در این موارد نباید جای نگرانی خاصی باشد، به نظرم فرد به تنهایی از عهده حل این مشکلات برنمیآید.
بیرشک اظهارداشت: وقتی فرد نتوانسته است سازگاری با محیط را به دلیل مشکلات و نگرانیها و ترسها داشته باشد، در این موارد مراجعه به یک روانشناس میتواند کمک کننده باشد. روانشناسان وقتی شخصی را بشناسند میتوانند به وی کمک کنند تا با شناخت بیشتر خودش بتواند خودشناسی پیدا کرده و با مشکلات کنار بیاید.
نظر شما